Kdaj si se nazadnje umaknila iz stresnega okolja življenja, bila sama s sabo in si privoščila nekaj minut za odklop od sveta? Ali pa svojemu telesu provoščila recharge? Pilates retreat ali oddih je odlična priložnost da pri sebi vklopiš “off button” in ta vikend posvetiš sebi.

KDAJ? Od petka 9.9.2022 do nedelje 11.9.2022
KJE? Yellow Tree home&spa vila v Istri

PILATES RETREAT ČASOVNICA

PETEK 9.9.2022

18:00 prihod (welcome drink, meet&greet, vrečke presenečenja, namestitev v sobe)
19:00 večerja
20:00 delavnica “Kako do dobrega počutja” (Nastasja)
21:00 pilates FLOW ob sončnem zahodu (Iza)
21:45 “Me time”

SOBOTA 10.9.2022

5:30 pilates RISE (Iza)
7:30 zajtrk
9:30-10:00 prihod dnevnih gostov
10:00 delavnica “Kako do hormonskega ravnovesja?” (Alja, Holistic)
11:30 sprostitev ob bazenu (chill time, peeling, masaže, knjižni kotiček …) ali sprehod v naravi 
13:30 zdravo kosilo
14:30 Spa & sauna therapy (peeling tretma in masaže)
16:00 zdravi prigrizki
17:00 DYNAMIC pilates flow (Iza)
18:30 večerja na vrtu 
19:30 odhod dnevnih gostov
20:30 delavnica “Art therapy” (Tea) in večerno druženje na terasi ob kozarcu vina 

NEDELJA 11.9.2022

7:30 jutranji pilates STRETCH (Iza)
9:00 kuharska delavnica
10:00 brunch
11:00 Check-out
možnost izleta v mesto

Spoznaj mene in mojo "Pilates retreat" družino

Retreat temelji na sprostitvi misli in telesa, zato v sklopu retreata pripravljamo vrsto delavnic, ki so le temu tudi namenjene. Predstavljam vam vse voditelje delavnic, ki ji bodo vodile v sklopu našega oddiha. 

Pilates z Izo Recelj

Hej, sem Iza in sem ustanoviteljica Pilates retreata in dolgoletna vaditeljica predvsem pa ljubiteljica pilatesa in vse v povezavi z njem. Moja želja je, da ustavimo pozitivno energijo, se sprostimo, zadihamo in ves stres življenja postavimo na stranski tir- pa če tudi samo za en vikend. Zato vas vse vabim da se nam pridružite ob čudovitem programu na čudoviti lokaciji. 

Moja naloga na oddihu bo, da vas skozi vadbo sprostim, da začutite svoje telo in se z njem tudi povežete. Vadbe bodo primerne tako za začetnike kot za že vadeče, saj bodo prilagojene posamezniku.

Komaj čakam, da se vidimo!

"Pot do dobrega počutja" z Nastasjo Prihoda

 

Sem Nastasja, diplomantka psihoterapevtske znanosti in kmalu tudi magistrica psihologije. Od nekdaj imam veliko željo prenašati naprej znanje o psihi, spoznavanju sebe, motivaciji in samozavesti.

Coaching delavnica “Pot do dobrega počutja” bo usmerjena v krepitev pozitivnega mindseta, sprejemnaju sebe in delu na svoji samozavesti. Pomembno je prepoznati svojo motivacijo in jo ozavestiti in tako bomo na delavnici bolj podrobno spoznale pozitivno psihologijo, kako se naučiti samomotivirati in si dovoliti začutiti tako manj kot bolj prijetna čustva, jih skozi proces ozavestiti in jih usmeriti v pravo smer, za uresničitev svojih želja in zastvaljenih ciljev.

"Kako do hormonskega ravnovesja" z Aljo Dimic


Sem Alja Dimic, usposobljena prehranska svetovalka, soustanoviteljica MMCZ klinike in Holistic vitaminov in mineralov. Predala vam bom znanje, ki sem ga pridobila skozi večletno kariero s številnimi ženskami, vas usmerila in svetovala o hormonih in prehranskih dodatkih. 

Delavnica bo imela poudarek na izkušnjah iz prakse, vprašanjih in nasvetih. Stanje hormonov, stanje imunskega sistema, dogajanje znotraj in zunaj nas, so plod našega razmišljanja, naše vibracije, naših vsakodnevnih misli, zato upam, da vam predam praktične nasvete za vsakodnevno življenje.

"Art therapy in mindfullness"- sproščanje ob sončnem zahodu s slikanjem na platno

 

Sem Tea Vuga, absolventka študija na Fakulteti za socialno delo. Odrasla sem s plesom in glasbo ter drugim umetnostnim izražanjem, danes pa me poti in strasti vlečejo tudi v naravo in gib, utelešenje in odkrivanjem dialoga med nasim umom in telesom. Od nekdaj sem imela rada tudi umetnost, stalno nekaj ustvarjam in odkrivam sebe skozi svoj umetniški izraz. 

Na naši delavnici se boste vse udeleženke programa standard in delux vikend oddiha preizkusile v risanju na platna na terasi ob sončnem zahodu, s pogledom na Poreč in kozarcem dobrega vina v roki. Kaj bomo ustvarjale pa naj ostane skrivnost.

Kuharska delavnica z Nejo Gril

 

Hejla, sem Neja Gril ustvarjalka Breakfast Club portala z recepti in lastnica blagovne znamke Breakfast Club, ki spodbuja posameznike, da si zjutraj vzamete kvalitetnih 20 minut samo zate, si pripravite kvalitetni zdrav in hranljiv zajtrk ter tako začnete dan s polno mero energije in zagona! 

Svojo ljubezen do priprave zdrave hrane želim deliti tudi s teboj, zato bom zate pripravljala svoje najljubše in najpopularnejše recepte na pilates retretu. Pripravljala pa nebom le zajtrka (mojega najljubšega obroka) pač pa tudi razne napitke, prigrizke, kosila in večerje. Zadnji dan bomo pa v kuhinji ustvarjale skupaj na kuhraski delavnici. Za vas namreč pripravljam kuharsko delavnico na kateri bomo v manjših skupinah skupaj pripravljale nedeljski brunch. Kaj bomo ustvarjale pa naj ostane presenečenje.