Online program

online program pilates

Zakaj izbrati Online program?

V kolikor je tvoj urnik prepoln, ne najdeš časa, ti lokacije ne ustrezajo ali pa bi preprosto rada telovadila od doma, je Online program rešitev zate.
V sklopu programa lahko z mano telovadiš 1x tedensko v živo preko Zooma, hkrati pa izbiraš med različnimi vadbami v video knjižnici na naši spletni strani. Vsak teden v knjižnico (poleg vadbe v živo), dodamo še 2 novi vadbi. Če te zanima več o meni in vadbi sami, te vabim, da si pogledaš več spodnji povezavi.

Vadi v udobju svojega doma

Neodvisno od lokacije lahko telovadiš doma, v službi ali na dopustu.

Urnik vadbe prilagodi sebi

Nič več zamujanja in prilagajanja, treniraj kadar ustreza tebi.

20-40 minutni treningi

Prilagodi in izberi dolžino ter vrsto vadbe, ki ti ustreza.

Mnenja strank

Meni je pilates preko zooma čisto prirasel k srcu, opažam, da se veliko raje lotim telovadbe online, ker je bolj enostavno, ni mi treba od doma, s tem prihranim nekaj časa in nimam tako nobenega izgovora, da ne bi telovadila. Hkrati se mi zdi čisto enako kvalitetno, saj nas Iza kontrolira, spodbuja in popravlja preko kamere, enako kot bi nas ob vadbi v živo.

Zala, 25 let

Po online vadbi pri Izi me manj boli hrbet, telo je v boljši kondiciji in vsaka vadba je novo presenečenje in nov izziv. Obenem pa prejmem še kup pozitivne energije in za eno uro pozabim na vse.

Neva, 43 let

Iza je super inštruktorica. Njene vadbe so bolj intenzivne, kar pa je super za nas, ki hočemo več. Na vadbi se počutim sproščeno in domače. Vedno nas sproti popravlja in spodbuja, da delamo pravilno

Eva, 25 let

Pilates z Izo je tista ura v dnevu, ki se je vedno že v naprej veselim, saj se ob tem, da naredim super trening za telo, tudi sprostim, pomirim in nasmejem. Iza se posveti vsakemu posebej, saj se naša telesa, zmogljivosti in cilji razlikujejo. Hvala za super vadbo in nasvete!

Edita, 27 let

Z Izo sva se našli v pravem času in pravem trenutku. Zaradi njene pozitive, ljubezni do športa in strokovnega znanja so moje težave s hrbtenico izginile. Vzljubila sem svoje telo in pilates do te mere, da si brez njega ne predstavljam več življenja...

Urša, 30 let

    Imaš kakšno vprašanje?